معرفی شرکت عصردانش افزار

معرفی

شرکت عصر دانش افزار در سال ۱۳۷۴ با هدف ارائه راه‌حل‌های جامع و خدمات تخصصی در زمینه طراحی و اجرای بستر فنی امن ، نرم‌افزار، آموزش، مدیریت انتقال فناوری و مشاوره تاسیس گردید و از سال ۱۳۹۰ تا کنون در حوزه سرویس های مبتنی بر ابزارهای هوشمند مشغول فعالیت می باشد.

اهداف

اهداف و ماموریت‌های سازمان، جهانی شدن، پیشرو بودن در ارایه راه‌حل‌های راهبردی، فناوری و یکپارچه‌سازی و ارایه خدمات به همه اعضای زنجیره فناوری اطلاعات می‌باشد.

سرویسهای مبتنی بر ابزارهای هوشمند
( از ۱۳۹۰ تا کنون )

در این بخش، شرکت تمرکز خود را بر ارائه خدمات کاربردی به مشتریان در بستر موبایل قرار داده و با نیروی انسانی متخصص خود توانسته است در زمینه اجرای سیاست‌های کلان کشور در زمینه IT و ارائه سرویس های مبتنی بر ابزارهای هوشمند نقش فعالی را ایفا نماید.

فعالیتهای آموزشی تخصصی ( از بدو تاسیس تا کنون )

مرکز آموزش شرکت عصر دانش افزار از سال ۱۳۸۲ به عنوان یکی از مراکز پیشتاز در زمینه آموزش تخصصی اوراکل به صورت واحدی مستقل و با فضای آموزشی مجزا و مجهز فعالیت خود را برای طیف وسیعی از مشتاقان آغاز کرده است.

این مرکز به واسطه بهره گیری از مجرب‌ترین اساتید و تمرکز بر کیفیت برگزاری دوره های آموزشی موفق به کسب جایگاه بالایی در حوزه اوراکل در بین مخاطبان خود گردیده است. مرکز آموزش شرکت عصر دانش افزار به موازات فعالیت اصلی و تخصصی خود در حوزه اوراکل و در پاسخ به درخواست مخاطبان خود در سایر حوزه ها مانند، هوش تجاری، لینوکس، شبکه و برنامه نویسی موبایل نیز به صورت وسیع فعالیت دارد.

از ویژگی های این مرکز می توان به موارد زیر اشاره نمود:

راهکارهای جامع ( از بدو تاسیس تا سال ۱۳۹۰ )

Consulting

شامل خدمات مشاوره جهت تدوین استراتژی، مدیریت فرایندهای سازمانی، برنامه جامع، امکان سنجی

Technology Integration

شامل تولید نرم افزار، پروژه های شبکه، امنیت، طراحی مراکز داده و مخابرات

Enterprise Applications

شامل پیاده‌سازی سیستم‌های ERP، SCM و CRM و تولید Portal

Outsourcing Services

شامل خدمات Outsourcing در حیطه تکنولوژی و حرفه

برگزیده سوابق شرکت

۱۳۹۷

بانکت
محصول بانکت به عنوان یک اپلیکیشن در حوزه بانکی و پرداخت در سال ۱۳۹۷ شروع به کار نمود. این محصول از دیگر محصولات حوزه پرداخت شرکت عصر دانش افزار بوده و در حال توسعه می‌باشد.

۱۳۹۶

موبایل بانک حکمت
همکاری شرکت عصر دانش افزار و بانک حکمت ایرانیان به صورت مشارکتی در سال ۱۳۹۶ شروع شد و حاصل این مشارکت، موبایل بانک حکمت ایرانیان بوده است. این موبایل بانک شامل خدمات بسیار زیادی از جمله خدمات انتقال، خرید، تسهیلات، شارژ، قبض و خدمات دیگر بانکی می‌باشد. در حال حاضر به دلیل شرایط خاص بانک، توسعه محصول متوقف شده است.

۱۳۹۵

موبایل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

همکاری شرکت عصر دانش افزار و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به صورت مشارکتی در سال ۱۳۹۵ شروع شد و حاصل این مشارکت، موبایل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بوده است. این موبایل بانک شامل خدمات بسیار زیادی از جمله خدمات انتقال، خرید، تسهیلات، شارژ، قبض و خدمات دیگر بانکی می‌باشد.

۱۳۹۵

موبایل بانک سینا
همکاری شرکت عصر دانش افزار و بانک سینا به صورت مشارکتی در سال ۱۳۹۵ شروع شد و حاصل این مشارکت، موبایل بانک سینا بوده است. این موبایل بانک شامل خدمات بسیار زیادی از جمله خدمات انتقال، خرید، تسهیلات، شارژ، قبض و خدمات دیگر بانکی می‌باشد.

۱۳۹۵

سبزپرداز
نسخه جدید برنامه سبزپرداز در بهمن ماه ۱۳۹۵ منتشر شد. سبزپرداز یک برنامه مدیریت قبوض حرفه ای است که می توان در آن قبوض را به صورت مستقیم پرداخت نمود. همچنین می توان مصرف انرژی خود را با منطقه ای که در آن زندگی می شود، مقایسه نمود. سبزپرداز با هدف حذف قبوض کاغذی، تلاش بر حفظ محیط زیست دارد.

۱۳۹۴

تجارت پی
تجارت پی یک شبکه پرداخت موبایلی است. شما می توانید هم به عنوان مشتری و هم به عنوان پذیرنده از خدمات پرداخت موبایلی بهره مند شوید.

۱۳۹۲

هانی اسپات
هانی اسپات یک Wi-Fi عمومی است که در هر نقطه ای که آن را با دستگاه خود مشاهده کنید، می توانید از سرویس های ارزش افزوده آن در بستری رایگان استفاده نموده و در صورت نیاز به اینترنت با یک کاربری مشترک از آن بهره مند شوید.

۱۳۹۱

موبایل بانک تجارت
این موبایل بانک با استفاده از طراحی و ویژگی های به روز پیاده سازی شده است. در این موبایل بانک شما می توانید بسیاری از اعمال بانکی خود را به راحت ترین شکل ممکن انجام دهید. این موبایل بانک در چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت در سال ۱۳۹۳ رتبه نخست را دریافت نمود.

۱۳۹۱

مارکت اندروید کندو

این مارکت در سال ۱۳۹۱ منتشر شد و در حال حاضر با بیش از هزاران برنامه اندرویدی ایرانی و خارجی و همچنین بیش از دو میلیون کاربر به فعالیت خود ادامه می دهد.

۱۳۹۰

معاملات برخط عصر آگاهان
این نرم افزار در بستر وب پیاده سازی شده است. از طریق آن می توان تمامی خرید و فروش های معاملات بورس را به صورت آنلاین (برخط) انجام نمود. همچنین می توان تمامی اخبار و اطلاعات بازار بورس را در لحظه مشاهده کرد.

از سال ۱۳۹۰ به بعد استراتژی شرکت از فعالیت به صورت پروژه محور به فعالیت های سرویس محور تغییر پیدا نمود

فعالیت های قبل از سال ۱۳۹۰

۱۳۸۳

پروژه سیستم تحلیلی مشترکین مخابرات استان تهران
این پروژه به منظور تهیه گزارشات تحلیلی از اطلاعات مشترکین تلفن ثابت مخابرات استان تهران و بر روی بستر ارتباطی (پروژه MAN) که شرکت عصر دانش افزار برای مخابرات استان تهران برقرار نموده بود به انجام رسید. در این پروژه از ابزارهای زیر جهت تحلیل و طراحی سیستم و نیز برپاسازی انباره داده و گزارش ساز پویا استفاده گردید.

۱۳۸۳

پروژه مکانیزاسیون صنایع هواپیمایی ایران (صها)
به منظور مکانیزه نمودن سیستم های جامع صها و با هدف کاهش هزینه و بهره‌وری بهینه از اطلاعات موجود قراردادی فیمابین شرکت عصر دانش افزار و صها به انجام رسید.

۱۳۸۳

بانک اطلاعات مدیران کشور
بانک اطلاعات مدیران کشور یکی از گام‌های مهم و اساسی است که دولت جمهوری اسلامی ایران با اشراف به اهمیت موضوع، مبادرت به طراحی و برپایی آن کرده است. نیاز به توسعه و بهینه‌سازی، بدلیل ماهیت پویای این سیستم‌ها از یک طرف و تغییرات عمده در تکنولوژی اطلاعاتی از طرف دیگر، مجریان طرح را بر آن داشت تا با بازنگری در طرح و بستر این بانک اطلاعاتی، ضمن رفع نقاط ضعف، حیات و پویایی آن را حفظ و کارآیی و وسعت آن را توسعه بخشند. تولید این سیستم با انجام عملیات شناخت، طراحی مجدد و پیاده‌سازی سیستم موجود پایگاه اطلاعات مدیران کشور از محیط فعلی DOS به محیط جدید مبتنی بر وب تحت Oracle به نحوی که قابلیت اجرا بر روی شبکه دولت و اینترانت مرکز آموزش مدیریت دولتی را داشته باشد، انجام پذیرفته است.

۱۳۸۳

سیستم گزارش‌گیر پرونده‌های تشکیلات قضایی در کل کشور
در زمان بوجود آمدن این سیستم در کشور بالغ بر ۶۰/۰۰۰/۰۰۰ پرونده قضایی وجود داشت که مدیریت آنها می توانست نقش بسیار مهمی در انجام عملیات قضایی و پیش‌گیری از وقوع جرم بر عهده گیرد. سیستم‌های قدیمی به نام پیشینه با داشتن بالغ بر ۱۲/۰۰۰/۰۰۰ پرونده قضایی در این قوه وجود داشت که می شد به تدریج ضمن ارتقاء، اطلاعات کلیه پرونده‌ها را در آن وارد نمود. نظر به حجم زیاد اطلاعات موجود در این سیستم و تنوع استفهاماتی که می‌ شد از این اطلاعات نمود یک لایه مدیریت دانش برای به دست دادن گزارشات مدیریتی برای مدیران ارشد قوه قضائیه روی این سیستم طراحی و پیاده سازی شد که از این طریق کلیه دادگاه‌های کشور (در مرحله فعلی تهران) قادر بودند از این اطلاعات استفاده کنند. همچنین مدیران ارشد قوه قضائیه می‌توانستند، گزارشات مدیریتی را در حوزه مورد علاقه خود از آن بدست آورند.

۱۳۸۳

طرح جامع دانشگاه آزاد
ممیزی و بازنگری سیستم‌های موجود و یافتن نقاط ضعف و دلایل متوقف ماندن طرح، یافتن راه حل برای راه‌اندازی طرح موجود یا ارائه راه حل جدید، بررسی سیستم‌های موجود و شناخت کل سیستم‌های دانشگاه با نگرش طرح جامع به انجام رسیده است.

۱۳۸۳

مشاوره طراحی WAN شبکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای شرکت رفاه
این پروژه شامل ارائه راه‌حل‌ها، امکان سنجی و تخمین هزینه برای اتصال ۷۹ فروشگاه زنجیره‌ای رفاه به تهران بود. جهت Redundancy در تهران دو مرکز داده در نظر گرفته شد. این طرح به صورت ۳ لایه طراحی شده بدین ترتیب که کلیه فروشگاه‌های موجود در هر استان به فروشگاه مرکزی در آن استان متصل شده و کلیه فروشگاه‌های مرکزی در استان‌ها به هر دو مرکز داده در تهران متصل می‌شدند. نوع ارتباط در اتصال مراکز استان‌ها به دو مرکز داده در تهران به طور همزمان با استفاده از شبکه IP-MPLS و ارتباطات TDM-Based Point to Multipoint و برای ارتباط فروشگاه‌های هر استان به مرکز استان با استفاده از ارتباطات P-to-M و Dialup بود. در این طرح افزونگی در سطوح مختلف به طور کامل در نظر گرفته شده بود.

۱۳۸۳

طرح جامع زیر‌ساخت شبکه اطلاع‌رسانی آموزشی و پرورشی رشد
طرح جامع زیر‌ساخت شبکه اطلاع‌رسانی آموزشی و پرورشی رشد در قالب طرحهای تکفا و به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌ها در زمینه شبکه توسط شرکت عصر دانش و دو شرکت دیگر از ابتدای سال ۸۲ آغاز و به پایان رسید. در این پروژه که با کار شبانه‌روزی تیم طراحی شرکت به انجام رسید طرح ارتباطی ۲۴۰۰۰ نقطه شامل دبیرستان‌ها، سازمان‌ها و ستادهای آموزش و پرورش به همراه کلیه جزئیات مربوط به ارائه سرویس‌ها، ساختار سایت‌ها و بستر ارتباطی در سه مرحله سیاست‌گذاری، طرح جامع و طرح تفضیلی به آموزش و پرورش تقدیم شد.

۱۳۸۳

ایجاد شبکه VPN برای اتصال سفارتخانه‌ها در نقاط مختلف جهان
وزارت امور خارجه در راستای تحقق خدمات بر خط خود، در نظر داشت، ۱۲۰ نقطه در سطح جهان را با بکارگیری شبکه اختصاصی مجازی (VPN) به یکدیگر متصل نماید. اجرای این پروژه به عنوان اولین پروژه در مقیاس جهانی بر عهده شرکت عصر دانش افزار قرار گرفت.

۱۳۸۳

پروژه سرویس اینترنت پرسرعت PAP
این پروژه که ADSL نام داشت از مدتها پیش در شرکت عصر دانش افزار مطرح بوده و در سه مرکز شهید مطهری، هفت تیر و شهید رجائی که جملگی از مراکز مخابراتی منطقه ۸ تهران می‌باشند به صورت آزمایشی پیاده سازی گردید. در این پروژه با به کارگیری از تجهیزات DSLAM در مراکز مخابراتی و یا مراکز نزدیک به آنها و استفاده از جداکننده‌های Data , Voice ، امکان ارائه همزمان داده و صوت بر روی خطوط سیم مسی تلفن مشترکین مراکز مخابراتی امکان پذیر شد. در این پروژه از آخرین تکنولوژی‌های ATM switching, IP-MPLS core, Routing, Security, Caching استفاده گردید.

۱۳۸۳

امنیت شبکه مخابرات در کل کشور
بزرگترین پروژه امنیتی سال ۸۱ که در کشور تحت عنوان DNS & Caching, Filtering, Security برگزار شد مربوط به شبکه ملی دیتا بود و تحت عنوان مناقصه ۲۵/۸۱ به اجراء در آمد که شرکت‌های مختلفی با ارائه Solution‌های متفاوت در زمینه‌های فوق با یکدیگر به رقابت پرداختند. شرکت عصر‌دانش افزار با استعانت از خداوند منان و تلاش مستمر، بی وقفه و شبانه‌روزی تیم متخصصین شبکه و امنیت شبکه خود با کسب بالاترین امتیاز فنی به عنوان برنده این پروژه عظیم ملی اعلام شد.

۱۳۸۳

نصب و راه‌اندازی پورت DSL در ۶۷۷ نقطه برای شرکت مخابرات ایران
در این پروژه هدف راه‌اندازی پورت شبکه دسترسی G.SHDSL به همراه کلیه تجهیزات موردنیاز جهت مدیریت شبکه و اتصال به شبکه Edge در سراسر کشور بود. در این پروژه پیش‌بینی گردیده بود که در تمامی مراکز دیتا که در فاز اول این پروژه پوشش داده نشده‌اند، پورت‌های G.SHDSL نصب گردد. در این پروژه پورتها در ۶۷۷ مرکز دیتای کشور در مدت ۷ ماه نصب و راه‌ا اندازی گردید. در مقایسه با پروژه PAP در این پروژه پراکندگی نقاط اجرایی تقریبا دو برابر بود.

۱۳۸۳

تدوین‌ برنامه‌های کسب و کار (Business Plan)
در سال ۸۳ بزرگترین MAN (Metropolitan Area Network) در کشور مربوط به شبکه ارتباطی ۱۱۰ مرکز شرکت مخابرات استان تهران بود که شامل ۷۸ سایت PCM شامل ۷۰ سایت LC ، ۷ TC و یک Main Data Center و گستره آن کل مساحت تهران بزرگ بود.

۱۳۸۳

تدوین‌ برنامه جامع فناوری‌اطلاعات‌ وارتباطات استان همدان
در راستای توسعه و ارتقاء سطح ICT در حوزه‌های مختلف دولت و کسب و کار، استان همدان اقدام به تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات استانی نموده است. هدف از این برنامه تدوین چشم‌انداز و استراتژی‌های توسعه ICT و ترسیم چارچوب کلان از لایه‌های مختلف معماری ICT در سطح استان است که نهایتاً در قالب برنامه عملیاتی، چگونگی اجرای استراتژی‌ها و معماری مطلوب ارائه خواهد شد.

۱۳۸۳

تدوین برنامه استراتژی سرمایه‌گذاری عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات پارس
شرکت سرمایه‌گذاری عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات پارس در سال ۱۳۸۳ با هدف سرمایه‌گذاری و مشارکت در پروژه‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) تاسیس شد. با توجه به اهمیت و جایگاه ویژه برنامه‌ریزی استراتژیک در توسعه بازار و نقش این راهکار در مواجهه با شرایط محیطی، مدیران شرکت عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات پارس نیز در بدو راه‌اندازی و شکل‌گیری شرکت تصمیم به طراحی و تدوین راهبردهای آتی شرکت در بلندمدت و میان‌مدت گرفتند. با عنایت به این امر تدوین برنامه استراتژیک این شرکت توسط معاونت مشاوره و خدمات مدیریت به انجام رسید.

۱۳۸۳

نظارت‌بر اجرای تدوین‌برنامه استراتژی فناوری ‌اطلاعات ‌و ارتباطات استان مازندران
در راستای تحقق دولت الکترونیکی، استان مازندران نیز پروژه‌ای را برای تدوین برنامه استراتژی فناوری اطلاعات و ارتباطات استان آغاز نموده است. این برنامه با در نظر گرفتن خدمات مورد نیاز مخاطبین خود در سطح استان و کلیه سازمان‌های مرتبط با طرح، در حال تدوین می‌باشد که نظارت و رسیدگی بر اجرای این پروژه بر عهده معاونت مشاوره می‌باشد‌.

۱۳۸۳

نظارت ‌بر اجرای برنامه استراتژی فناوری ‌اطلاعات ‌و ارتباطات استان گلستان
در سال ۱۳۸۳در استان گلستان برنامه استراتژی فناوری اطلاعات و ارتباطات با در نظر گرفتن خدمات مورد نیاز مخاطبین استان، تدوین گردید تا بتواند در راستای تحقق دولت الکترونیکی، در سطح استان و کلیه سازمان‌های مرتبط با طرح، برنامه‌ای جهت بکارگیری صحیح این فناوری، تعریف و تدوین نماید که نظارت و رسیدگی بر اجرای این پروژه بر عهده معاونت مشاوره بوده است.

۱۳۸۳

ارائه خدمات مشاوره‌ای به منظور بهینه‌سازی شبکه دانشگاه آزاد یزد
هدف از انجام این پروژه بهینه‌سازی ساختار و وضعیت شبکه موجود دانشگاه آزاد یزد و سرویس‌های ارائه شده تحت آن بوده‌ است‌. این پروژه در ۴ فاز آغاز‌، اکتشاف‌، راهکار و اختتام بر مبنای متدولوژی UNDP (متدولوژی معاونت مشاوره شرکت عصر دانش افزار به منظور طراحی و پیاده‌سازی شبکه‌های کامپیوتری‌) انجام شد‌.

۱۳۸۳

تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات استان آذربایجان شرقی
با گسترش فناوری اطلاعات و تغییرات روز افزون آن و تاثیر مستقیم آن بر فعالیت‌های روزمره، بکارگیری این فناوری در بخش‌های دولتی و استانی و خدمات مربوط به آنها امری اجتناب‌ناپذیر است. در همین راستا و به منظور تحقق دولت الکترونیکی، معاونت مشاوره در سال ۱۳۸۳ اقدام به تهیه برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات استان آذربایجان شرقی نمودکه اجرای این برنامه می توانست تأثیرات بسیاری در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی استان داشته باشد.

۱۳۸۲

پیاده‌سازی سیستم‌های حوزه وزارتی در وزارت امور خارجه
پروژه پیاده‌سازی سیستم‌های حوزه وزارتی یکی از پروژه‌های تعریف شده در برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت امور خارجه بود که در راستای طرح تکفا و به منظور توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در این وزارت، به اجرا گذارده شد. شرکت عصر دانش افزار به عنوان مجری این پروژه وظیفه آماده‌سازی ، شناخت، بهینه‌سازی فرآیند‌ها، طراحی، پیاده‌سازی، استقرار، آموزش، تحویل و پشتیبانی سیستم‌های حوزه وزارتی را بر عهده داشت.

۱۳۸۲

پیاده‌سازی سیستم خدمات کنسولی وزارت امور خارجه
پروژه پیاده‌سازی سیستم‌های حوزه وزارتی یکی از پروژه‌های تعریف شده در برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت امور خارجه بود که در راستای طرح تکفا و به منظور توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در این وزارت، به اجرا گذارده شد. شرکت عصر دانش افزار به عنوان مجری این پروژه وظیفه آماده‌سازی ، شناخت، بهینه‌سازی فرآیند‌ها، طراحی، پیاده‌سازی، استقرار، آموزش، تحویل و پشتیبانی سیستم‌های حوزه وزارتی را بر عهده داشت.

۱۳۸۲

سیستم جامع بیمه اشخاص
پروژه بیمه اشخاص براساس قرارداد فی‌مابین شرکت سهامی بیمه ایران و شرکت عصر دانش افزار و با هدف مکانیزاسیون عملیات بیمه‌نامه‌های عمر، حادثه و درمان در شرکت سهامی بیمه ایران به انجام رسیده است. هر یک از انواع بیمه‌نامه‌های ذکر شده می‌تواند به صورت گروهی یا انفرادی پیشنهاد شده و به عقد قرارداد منتهی گردد. بیمه‌های عمر در شاخه انفرادی دارای تنوع زیاد و پیچیدگی محاسبات حق بیمه بوده و از لحاظ زمانی طولانی‌ترین نوع بیمه می‌باشد و در شاخه گروهی، تابع شرایط قراردادهای گروهی بوده و محدود به مدت قرارداد گروهی هستند.

۱۳۸۲

تدوین برنامه راهبردی عملیاتی پارک فناوری نرم‌افزار استان گلستان
در سال ۱۳۸۲ معاونت مشاوره با استانداری گلستان ۲ تفاهم‌نامه در خصوص ساخت پارک نرم‌افزاری در منطقه حیدر‌آباد در زمینی به مساحت ۳۶ هکتار امضا نمود که مطالعات تحقیقاتی اولیه بطور کامل انجام گردید.

۱۳۸۲

تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت امور خارجه
در سال ۱۳۸۲ وزارت امور خارجه با بالغ بر ۱۰۰ سفارتخانه در اقصی نقاط جهان قصد داشت تا با بکار گرفتن فناوری اطلاعات و ارتباطات نیل به اهداف و ماموریت‌های خود را تسهیل نماید. معاونت مشاوره با تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات، مراحل استقرار این فناوری را در کلیه نمایندگی‌ها و ستاد، تشریح نمود. به کمک این برنامه جامع، وزارت امور خارجه قادر به سرمایه گذاری برای تعریف، اجرا و بکارگیری eDiplomacy گردید.

۱۳۸۲

تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان میراث فرهنگی
در سال ۱۳۸۲ سازمان میراث فرهنگی کشور از جمله سازمان‌هایی بود که توجه زیادی به استفاده از فناوری اطلاعات جهت انجام بهتر وظایف و ماموریت خود، داشت. با آنکه در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات در این سازمان فعالیت‌های مختلفی انجام گرفته بود، اما با توجه به تخصصی بودن حرفه این سازمان هنوز پیشرفت دلخواه حاصل نشده بود. معاونت مشاوره به عنوان مشاور سازمان، اقدام به تهیه و تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات برای سازمان میراث فرهنگی نمود تا بتواند راه را برای رسیدن به میراث دیجیتالی، معرفی بهتر میراث فرهنگی و جاذبه‌های گردشگری در ایران و جذب هر چه بیشتر توریست هموار نماید.

۱۳۸۲

تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بهزیستی کشور
در سال ۱۳۸۲ سازمان بهزیستی کشور به منظور بهره‌گیری هرچه بهتر از فناوری اطلاعات و ارتباطات نیازمند به داشتن برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌باشد. در همین راستا معاونت مشاوره تهیه و تدوین این برنامه را بر عهده گرفت. این برنامه با نگرش سازمان‌نگر و فراگیر، کلیه نیازهای ذینفعان سازمان را جهت استقرار و بهره‌گیری از این فناوری در تمامی ابعاد سازمان مورد بررسی قرار می‌دهد و نهایتاً راهکارهایی را جهت نیل به این منظور به همراه اولویت‌ها، زمانبندی و هزینه‌های مربوطه ارایه می‌نماید.

۱۳۸۲

تدوین برنامه‌جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان ثبت اسنادو املاک
سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از جمله سازمان‌هایی است که دارای حجم کاری بسیار بالا بوده و مخاطبین آن مردم می‌باشند. از همین رو نیاز این سازمان به فناوری اطلاعات و ارتباطات بسیار حیاتی می‌باشد. معاونت مشاوره در راستای طرح تکفا در سال ۱۳۸۲ تهیه و تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT Master Plan) سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و ادارات تابعه را بر عهده گرفت. تدوین این برنامه مشتمل بر مطالعات تطبیقی، شناخت و تحلیل وضعیت موجود، تعیین سیستمهای اطلاعاتی مورد نیاز، قابلیت‌ها و اولویت‌های اجرایی آنها و برنامه کلان عملیاتی و اجرایی بود.

۱۳۸۲

مشاور مادر پروژه‌های ICT سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

در سال ۱۳۸۲ نظارت بر پروژه‌هایی که تحت عنوان ICT در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور صورت می گرفت‌، بر عهده این معاونت بود و به طور کلی معاونت مشاوره شرکت عصر دانش افزار، مشاور مادر سازمان فوق در اجرای پروژه‌های کلان‌ بوده است.

۱۳۸۱

تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات گمرک
در سال ۱۳۸۱ گمرک جمهوری اسلامی ایران با یک ستاد مرکزی، ۱۰ حوزه نظارت در استانها و بیش از ۱۳۰ گمرک اجرایی در اقصی نقاط کشور بیشترین گستردگی را دارا بود. در راستای تحقق طرح تکفا (توسعه و کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران)، برنامه جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات در گمرک جمهوری اسلامی ایران به کمک معاونت مشاوره شرکت عصر دانش افزار تهیه گردید. هدف از تهیه این برنامه در گمرک، برنامه‌ریزی برای رسیدن به اهداف کلان فناوری اطلاعات، انجام بهینه وظایف و ماموریت‌ها و تقویت عملیات گمرکی بود تا بتوان با گسترش معماری منسجم و اعمال وحدت رویه و استاندارد‌سازی چارچوب‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و اطلاعاتی، تکنولوژی اطلاعات را با اهداف کلان سازمان تطبیق داد.

۱۳۸۰

راهکار Gulf B2C
با توجه به روند رو به گسترش سیستم‌های مبتنی بر وب (Web Based) و جایگاه مهم این فناوری در سیستم‌های روز دنیا، گروه نرم‌افزاری شرکت عصر دانش افزار طراحی و پیاده‌سازی سیستم تجارت الکترونیک (eCommerce) با قابلیت B2C متناسب با نیازهای کشورهای خاورمیانه را تولید نمود. کلیه سرمایه‌گذاری این پروژه توسط شرکت عصر دانش افزار انجام گرفته و کاربران با اجاره بخشی از آن قادر به ارائه محصولات و خدمات خود به دیگران از طریق اینترنت بودند. نرم‌افزار فوق مورد تایید کمپانی اوراکل بود.

۱۳۸۰

راهکار Oasis

نرم افزار فوق یک Total Solution یکپارچه برای شرکت‌های تجاری بود که از ۵ سیستم سفارش، خرید، انبار، حسابداری و فروش تشکیل شده بود. این نرم‌افزار فعالیت‌های سفارش و خرید کالا را مدیریت نموده و با سیستم‌های انبار، فروش و حسابداری تجمیع می گردید. همچنین این سیستم قابلیت ارائه گزارشات مدیریتی را نیز دارا بود. این نرم‌افزار در بیش از ده SME در امارت متحده عربی بکار گرفته شده و از جانب کمپانی اوراکل نیز مورد تایید بود.

۱۳۷۷

بانک اطلاعاتی یکپارچه خودروی ملی

این سیستم یک نرم‌افزار یکپارچه اطلاعاتی جهت مکانیزه نمودن کلیه عملیات انجام گرفته در صنایع خودرو‌سازی تا مرحله تولید انبوه بود. این نرم‌افزار شامل مجموعه‌ای از زیر سیستم‌های مختلف بود که توسط بانک اطلاعاتی Oracle به صورت مجموعه‌ای کاملاً یکپارچه قابل استفاده بودند. این نرم‌افزار بنا به سفارش مرکز تحقیقات ایران خودرو در سال ۱۳۷۷ به منظور پشتیبانی، مدیریت و گردش اطلاعات مورد نیاز در پروژه عظیم خودروی ملی تهیه گردید.